Page 4 - Pavić d.o.o. Livno - Svadbeni salon
P. 4
Svadbena ponuda za vjenčanja Piće
1. ŽESTOKA PIĆA I LIKERI:
U ponudi su sljedeća pića:
konjak, loza, travarica,
1. slijed: 4. slijed: pečenje i meza štok, viljemovka, votka,
jeger, pelinkovac, orahovac,
hladno predjelo U ovom slijedu ide pečena janjetina, a po želji lavov, kruškovac, amaro,
cherry brandy, mentol,
u dogovorenom omjeru može se kombinirati i baileys, voćne votke i whisky
Hladno predjelo sastoji se pečena svinjetina. Meza uz pečenu janjetinu ili ballantines.
od: Livanjskog pršuta PAVIĆ, svinjetinu uključuje pršut i sir.
livanjskog sira, francuske salate i 2. TOPLI NAPITCI:
uštipaka. Po želji i dogovoru može Espresso kava, kava s
se kombinirati i bečka, zimska i mlijekom, kava sa šlagom,
dinarska kobasica, buđola, kulen, nescafe, cappucino, topla
goveđa pečenica i pršuta, goveđi čokolada i čaj
sudžuk.
3. SOKOVI:
Coca cola, coca cola light,
5. slijed: voće fanta orange, fanta limun,
sprite, tonik, biter lemon,
ledeni čaj brusnica i breskva,
Pet vrsta svježeg sezonskog voća naranča 50%, jabuka, gusti
2. slijed: juha sok i borovnica.
4. VODE:
Bistra goveđa juha sa rezancima, a po želji
i dogovoru može biti i neka druga (bečka, Kiseljak, jamnica i jana.
proljetna, svatovska i sl.)
6. slijed: 5. VINA:
Graševina Kutjevo 1l, Viško
pole s kajmakom vino 1l, Žilavka i Blatina
hercegovačka 0.75l, Plavac 1l,
Ždrepčeva krv 1l,
Vranac 1l i domaća Blatina 1l,
domaće bijelo i crno vino
6. PIVO:
Ožujsko 0.33l, Karlovačko
3. slijed: glavno jelo 0.33l, Bavaria 0.25l, Bavaria
sa salatom bezalkoholna 0.25l, Stella
artois 0.25l i Heineken 0.25l.
Za glavno jelo možete izabrati po Vašoj želji tri vrste
mesnih jela i to: jeger šnicla, naravni, bečki i pariški 7. slijed: NAPOMENA: Napomene: U svatovsku ponudu nisu uključeni kolači i torta jer je običaj
odrezak, Cordon blue, pljeskavicu, pečeni vrat, medaljone i Ostala pića po željama su da ih donose mladenci, a ukoliko želite mogu se uključiti u ponudu uz
pašticadu. Prilozi koji se mogu kombinirati uz gore navedene vinski gulaš izvan standardne svatovske nadoplatu • Ako u tekućoj godini odaberete termin za iduću godinu cijena će
odreske su: pire krumpir, pomfrit, restani krumpir, pečeni krumpir, ponude a uz prethodni biti poznata najkasnije do 10. siječnja te godine • Radno vrijeme svadbenog
kroketi, bijela riža, đuveč riža, povrće sa žara i njoke. dogovor i nadoplatu mogu se salona u ljetnom periodu sukladno općinskim odredbama je od 20:00-
Uz glavno jelo ide miješana salata od svježeg sezonskog povrća posluživati 5:00h, a u zimskom od 19:00-4:00h • Navedena ponuda vrijedi isključivo
(kupus, rajčica, zelena salata, paprika i sl.) za konzumiranje hrane i pića u svadbenoj sali za vrijeme trajanja svečanosti,
a nošenje hrane i pića nije dozvoljeno, osim onog što ste osobno donijeli.

