Benzinska pumpa (0-24)

image
image image
image image
image image
image

Nastavljajući u smjeru širenja firme kroz nove djelatnosti u travnju 2016 godine otvorena je benzinska pumpa “Pavić Petrol” kao moderan i konkurentan objekt sa bogatim sadržaja na lokaciji magistralnog puta Livno- Tomislavgrad.

Imajući na umu optimizaciju performansi svakog auta i smanjenje štetne emisije plinova u ponudi benzinske pumpe se nalaze samo visoko kvalitetna goriva proizvedena prema važećim europskim standardima.
Prepoznavši kvalitetnog partnera nakon kratkog perioda prvi u regiji dobivamo zvanični status „INA PARTNER“ , te u ponudu dodajemo poboljšana CLASS i CLASS PLUS INA goriva.

DIZEL BAS EN 590 CLASS PLUS
Premium BMB 95 BAS EN 228 CLASS PLUS
SUPER PLUS BMB 98 BAS EN 228 CLASS PLUS
LPG-AUTOPLIN

U ponudi imamo i loživo ulje LU EL BAS 1002 koje po narudžbi isporučujemo na adresu

U sklopu moderno opremljene benzinske pumpe nalazi se Market: trgovina auto-opreme i auto-kozmetike kao i robe široke potrošnje, moderno uređen i Caffe bar i samouslužna autopraonica

Market

Imajući na umu potrebe krajnjih potrošača unutar benzinske pumpe pronaći ćete moderno opremljenu trgovina sa mnogobrojnim vrstama ulja i maziva, auto kozmetike, osvježivača zraka, alkoholnih i bezalkoholnih pića, razne prehrambene proizvode, duhanske proizvode, igračke, kozmetičke proizvode i ostale potrepštine.

Caffe

U sklopu benzinske pumpe se nalazi i moderno uređen Caffe bar sa izvanrednom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića, svježe ocijeđenog soka i vrhunske kave. U ponudi imamo i kavu za ponijeti ( Caffe to go) , za one koji nemaju vremena u miru sjesti i popiti kavu.

Za goste je osiguran i besplatan WI-FI.

Car wash

Samouslužna autopraonica / Car wash modernog dizajna sa 4 mjesta za istovremeno pranje vozila te radnim vremenom od 0-24 omogućuju Vam brzo i efikasno pranje vozila kada god poželite ili imate vremena.

Uslugu pranja možete plaćati kovanicama od 0,50, 1, 2 i 5 KM kao i magnetnim ključem.

Magnetni ključevi Vam omogućuju bezgotovinsko korištenje uređaja autopraonice. Izrazito su pogodni i praktični jer nema gnjavaže sa kovanicama, te na svakom uređaju možete potrošiti točno određeni iznos koji želite. Rade na jednostavan način da kupite određeni iznos za pranje vozila nakon čega se napuni magnetni ključ sa kupljenim iznosom i za čiju kupovinu dobivate račun sa kase. Ukoliko želite koristiti pranje vozila preko magnetnih ključeva za svaku kupovinu preko 10 KM odobravano popust od 10%. Vrijeme iskorištenosti kupljenog punjenja je neograničeno.